Trainingen en Tarieven


Soorten Trainingen


Consultgesprek.

Iedereen loopt wel eens tegen vragen of praktische zaken omtrent het leven van een hond. De behoefte aan advies en coaching is dan zeker welkom. Dit kunnen allerlei vraagstellingen zijn op het gebied van gedrag en/of gehoorzaamheid.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een advies/coachingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de problemen doornemen en zal ik advies, tips en trics aanreiken. Na dit gesprek zal je aan de slag kunnen gaan met de adviezen die ik heb gegeven. Een evaluatiecontact, via mail/app/telefoon, is tevens een van de mogelijkheden. 


Individuele Training.

Wanneer u graag uw hond wilt trainen maar geen zin hebt in een groepscursus, niet altijd op dezelfde dag/moment kan trainen of niet in een groep kan trainen, kan u kiezen voor een individuele training.

Binnen deze training wordt gewerkt aan de basis. Netjes aan de lijn lopen zonder te trekken, beheersing, ontspanning, zitten, blijven, etc.


 

Funtraining.

Funtraining is op een leuke manier uw hond zijn eigen lichaam laten ontdekken en ontwikkelen. Er wordt middels balans en coordinatie oefeningen gewerkt. Niet te verwarren met behendigheidstrainingen. Verschil tussen beide trainingen is dat Funtraining niet volgens een vast parcours afgewerkt moet worden en het moet vooral rustig zijn. Behendigheid vraagt snelheid, om zo snel mogelijk een parcours te lopen. Vooral hele drukke honden kunnen baat hebben bij juist het rustige tempo van de funtraining. 

 


Hoe vaak?

Hoe vaak u training wil is geheel afhankelijk van u zelf.

Als u behoefte heeft aan meerdere trainingen kan dat ook.


 

Locatie.

Locatie van trainingen worden altijd in samenspraak gepland.

Dit kan zijn bij u thuis of bij u in de buurt of in een park.


Wanneer u denkt dit leuk te vinden neem gerust contact met mij op!


Tarieven

Soort Training

Info

Prijs
Consultgesprek

60 minuten

50,00 euro
Individuele training

30 minuten

30,00 euro

               Pakketvoordeel 3 lessen


75,00 euro
Funtraining

30 minuten

35,00 euro

             Lesgeld dient gepast en contant bij de eerste les voldaan te worden.


Reiskosten

Indien de trainingslocatie verder dan 25 km vanaf Overdinkel (7586 CE) ligt, worden er reiskosten berekend, 0,20 eurocent per km buiten de genoemde straal. Gerekend wordt met google.maps.