Trainingen en Tarieven

Individuele Training.

Wanneer u graag uw hond wilt trainen maar geen zin hebt in een groepscursus, niet altijd op dezelfde dag/moment kan trainen of niet in een groep kan trainen, kan u kiezen voor een individuele training.

Binnen deze training wordt gewerkt aan de basis. Netjes aan de lijn lopen zonder te trekken, beheersing, ontspanning, zitten, blijven, etc.


Hoe vaak?

Hoe vaak u training wil is geheel afhankelijk van u zelf.

Als u behoefte heeft aan meerdere trainingen kan dat ook.


Locatie.

Locatie van trainingen worden altijd in samenspraak gepland.

Dit kan zijn bij u thuis of bij u in de buurt of in een park.Consultgesprek.

Iedereen loopt wel eens tegen vragen of praktische zaken omtrent het leven van een hond. De behoefte aan advies en coaching is dan zeker welkom. Dit kunnen allerlei vraagstellingen zijn op het gebied van gedrag en/of gehoorzaamheid.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een advies/coachingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de problemen doornemen en zal ik advies, tips en trics aanreiken. Na dit gesprek zal je aan de slag kunnen gaan met de adviezen die ik heb gegeven. Een evaluatiecontact, via mail/app/telefoon, is tevens een van de mogelijkheden. Consult Acupressuur

Acupressuur is een behandelmethode afkomstig uit de TCM (Traditional Chinese Medicine). Door gebruik te maken van de acu-punten wordt de energie in het lichaam geregeled. Hierdoor zal de lichamelijke en emotionele stabiliteit en de algehele gezondheid van uw hond vergroten.

Bij het consult zal tevens een 1e behandeling gedaan worden. 

Mocht u meerdere behandelingen nodig hebben zal dit aangegeven worden. 
Soort Training

Info

Prijs
Individuele training

30 minuten

35,00 euro


Pakketvoordeel 3 lessen

90,00 euro
Consultgesprek

60 minuten

55,00 euro
Consult Acupressuur inclusief 1e behandeling

55,00 euro

Vervolg behandeling Acupressuur

40,00 euro

Lesgeld dient gepast en contant bij de eerste les voldaan te worden.


Reiskosten

Indien de trainingslocatie verder dan 25 km vanaf Overdinkel (7586 CE) ligt, worden er reiskosten berekend, 0,20 eurocent per km buiten de genoemde straal. Gerekend wordt met google.maps."Vanuit de vraag om de hond overdag een keer uit te laten heb ik eerst een keer rustig kennis gemaakt met Astrid (en haar hond). Ze heeft veel kennis van en passie voor honden, heeft dan ook niet voor niets allerlei opleidingen gevolgd. Prettig en snel in contact en een goede eerste ervaring in het uitlaten van de hond. Op naar meer! "


Baasje van Otis


"Wij zijn erg fijn maar ook zeker goed geholpen met onze hond. Hij was aan de riem niet altijd vriendelijk naar andere honden. Het probleem is gevonden en hebben goede handvaten gekregen om er mee om te gaan. Na hard trainen gaat het nu zo veel beter!!! Dank je wel Astrid!!!"Baasje Billy

"Ik heb samen met mijn hond Shaffy super gave en leerzame clickertraining-lessen gevolgd bij Astrid van Doggytraining. We hebben er echt van genoten en veel geleerd. Shaffy had erg veel moeite om zich te focussen en vond best veel dingen spannend. Door de heldere en rustige uitleg van Astrid en de afwisseling in de oefeningen ging het steeds een stukje beter, tot we uit eindelijk in een grote groep samen een rondje behendigheid konden doen zonder dat Shaffy zich liet afleiden door de andere honden die ook in het veld liepen! Ben je opzoek naar een hondentrainer die verstand van zaken heeft en veel kennis en kunde, dan kun je echt terecht bij Doggytraining. Ook als je geen probleem hond hebt is het echt aan te raden om bij Doggytraining samen met je hond iets leuks te gaan doen! Kortom een echte aanrader!!!"


Baasje Shaffy